Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у лютому 2013 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у лютому 2013 року (в розрізі видів фінансових інструментів):

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ПАТ "ВТБ БАНК"

АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ У ФОРМІ ТОВ

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

АТ "Дельта Банк"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ТОВ "СПАЙК-ІНВЕСТ"

ПАТ "Універсал Банк"

ТОВ "ФК "КРОСС КАПІТАЛ"

АТ "ОТП Банк"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ТОВ "АВАНТІ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Ерсте Банк"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

 
«За лютий ще 7 торговців цінними паперами отримали членство на біржі, - зазначив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – За лютий 52 торговці цінними паперами та банка (42% середньомісячної кількості членів біржі) укладали договори на біржі, в т.ч. 26 – щодо державних облігацій України, 22 – щодо акцій, 19 – щодо облігацій підприємств та місцевих позик, 17 – щодо інвестиційних сертифікатів. Сподіваємося на подовження тенденції до збільшення частки саме активних операторів, а не тільки на формальне зростання кількості членів біржі».

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

4 березня 2013 р.