Біржа візьме участь в IX Українському облігаційному конгресі


18 квітня 2013 директор фондової біржі "Перспектива" Станіслав Шишков виступить з доповіддю на тему "Біржові операції з додатковим забезпеченням на ринку ОВДП" на Українському облігаційному конгресі, який пройде в Києві, в Президент Готелі.

 

Український облігаційний конгрес присвячений функціонуванню ринку боргових цінних паперів України та є єдиним спеціалізованим заходом в Україні, який щорічно збирає більше 100 професіоналів ринку боргових цінних паперів. У цьому році Конгрес відбудеться вже в дев'ятий раз. Серед учасників очікуються представники державних регуляторів, системоутворюючих банків, провідних інвестиційних компаній, підприємств нефінансового сектора, страхових, юридичних та консалтингових компаній.

У програмі заплановано виступи з найбільш актуальних питань ринку позикового капіталу України: макроекономічної ситуації в країні, регуляторної та кредитно-грошової політики, внутрішньому і міжнародному ринку облігацій і т.д. Також на конференції відбудеться нагородження переможців ренкінгу Cbonds за підсумками 2012 року.

5 квітня 2013 р.