Дані в TRData для членів ФБ «Перспектива»


Члени ФБ «Перспектива» можуть отримати безкоштовний доступ до фінансової інформації, яка транслюється в системі TRData.

 

«Ми прагнемо забезпечити операторів ринку, які торгують на нашій біржі, максимумом інформаційних сервісів, в тому числі через надання їм оперативного доступу до фінансової інформації через якомога більшу кількість каналів», ? говорить В’ячеслав  Харченко, заступник директора ФБ «Перспектива».

 

Через систему TRData клієнти ФБ «Перспектива» одержують доступ до біржових котирувань в режимі реального часу, до стрічки фінансових новин та до аналітичних оглядів провідних банків, інвестиційних компаній, а також отримують можливість експорту історії біржових котирувань.

 

Інформаційно-трейдингова платформа TRData не потребує завантаження на пристрій, працює через інтернет-браузер з будь-якого комп'ютера або планшета.

 

«Завдяки такій співпраці всі члени ФБ «Перспектива» можуть стежити за ходом торгів з будь-якої точки світу, що дозволить торговцям завжди залишатися в курсі подій і покращувати свої фінансові результати», ? повідомила Юлія Спориш, директор TRData Україна.

 

Нагадаємо, що поширення інформації про результати торгів ФБ «Перспектива» також доступно через інформаційно-трейдингові платформи інформаційних агентств Bloomberg та CBonds. На завершальній стадії підписання аналогічного договору - Thomson Reuters.

 

Довідкова інформація:

Фондова біржа «Перспектива» ? технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти та впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

 

TRData ? інформаційно-трейдингова платформа для професійних трейдерів, брокерів і аналітиків.

Аналог терміналів Bloomberg і Reuters для країн СНД. Повністю задовольняє потреби провідних українських трейдерів в міжнародних і локальних даних.

TRData надає такі можливості:

- Доступ до фінансової інформації з усього світу в режимі реального часу через веб -інтерфейс

- Підключення в режимі - реального часу до українських і російських бірж

- ОТС котирування по облігаціям від українських банків та інвестиційних компаній

- FX & Money market від українських банків

- Ринок готівкової валюти в Україні

- Можливість укладання угод по ЦП через зручний трейдинговий чат

- Експорт історії котирувань в 1 клік

- Новини та аналітика від провідних українських та російських банків та інвестиційних компаній.

19 листопада 2013 р.