Асоціація "Українські Фондові Торговці" просить звернути увагу на наближення терміну 22.07.2009 р., до якого торговці цінними паперами, що не є членами Асоціації, повинні приветси свою діяльність у відповідність до чинного законодавства


 

Нагадуємо, що 22.05.2009 р. Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку, переконавшись у відповідності Асоціації вимогам ст. 48 Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок", прийняла Рішення N 483 «Про видачу Свідоцтва про реєстрацію об'єднання як саморегулівної організації, яка об'єднує юридичних осіб, що здійснюють професійну діяльність на фондовому ринку, а саме - діяльність з торгівлі цінними паперами. Асоціація "Українські Фондові Торговці" отримала статус єдиної СРО торговців цінними паперами.
 
Професійним учасникам фондового ринку, що здійснюють діяльність з торгівлі цінними паперами та не є членами Асоціації "Українські Фондові Торговці", необхідно у двомісячний термін (до 22.07.2009 р.) привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства.

26 червня 2009 р.