Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у листопаді 2013 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у листопаді (в розрізі видів фінансових інструментів)

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

АТ "Дельта Банк"

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ІК "АБСОЛЮТ ІНВЕСТ"

АТ "ЄВРОГАЗБАНК"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "ІНСАЙТ КАПІТАЛ"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

АТ "Ощадбанк"

ПАТ "Промінвестбанк"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "Конкорд Капітал"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

АТ "УкрСиббанк"

ПрАТ "ІФК "АРТ КАПІТАЛ"

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ТАРГЕТ ТРЕЙД"

ПАТ "Банк Перший"

 
«У листопаді членство на біржі отримали 2 банка, втім, загалом кількість членів біржі за місяць скоротилася (з 149 до 145), що є, на жаль, загальною тенденцією, - повідомив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – Кількість членів скорочується і на інших фондових біржах України – паралельно із поступовим скороченням ліцензованих торговців цінними паперами загалом (за 9 місяців поточного року – на 11%). Тим не менше, попри незначне скорочення членів Біржі, зростає кількість активних учасників біржових торгів.
За звітний місяць 64 (+2 до попереднього місяця) членів біржі, тобто 43% середньомісячної кількості, укладали договори щодо цінних паперів на біржі, в т.ч. 38 (+2) – щодо державних облігацій України, 24 (+3) – щодо акцій, 31 (+1) – щодо облігацій підприємств та іпотечних облігацій, 4  – щодо облігацій місцевих позик, 16 (+1) – щодо інвестиційних сертифікатів.»

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011), запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти та впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

3 грудня 2013 р.