Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у грудні 2013 року


Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі ? лідерів за обсягами укладених договорів у грудні (в розрізі видів фінансових інструментів).

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

АТ "Ощадбанк"

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

АТ "ЄВРОГАЗБАНК"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "ІНСАЙТ КАПІТАЛ"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНО СХІДНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

АТ "Дельта Банк"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

АТ "УкрСиббанк"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

АБ "Укргазбанк"

 
«У грудні членство на біржі отримали 2 банка, загалом кількість членів біржі за рік зросла до 144, тобто на 33%, - повідомив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – За звітний місяць 60 (-4 до попереднього місяця) членів біржі, тобто 41% середньомісячної кількості, укладали договори щодо цінних паперів на біржі, в т.ч. 38  – щодо державних облігацій України, 22 – щодо акцій, 31  – щодо облігацій підприємств та іпотечних облігацій, 5 – щодо облігацій місцевих позик, 7 – щодо деривативів, 15 – щодо інвестиційних сертифікатів.
У середині грудня було черговий раз оновлено функціональні можливості біржового терміналу (до версії 5.0.0.40), зокрема, було впроваджено опцію адміністрування кількох робочих місць брокерів уповноваженою особою-адміністратором члена біржі. Ці ІТ-заходи йдуть паралельно з іншими проектами, в т.ч. створенням шлюзу для брокерських систем, що має посилити конкурентні позиції Біржі та поширити коло учасників торгів за рахунок залучення індивідуальних інвесторів ».

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011), запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти та впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

10 січня 2014 р.