Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у жовтні 2014 року.


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у жовтні:

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

АТ "Ощадбанк"

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

АТ "Дельта Банк"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "І-НВЕСТ"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ПУМБ"

ПрАТ "МТ"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ПАТ "УКРІНБАНК"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

АТ "Укрексімбанк"

ПАТ "Діамантбанк"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ТОВ "ТРЕЙД ФІНАНС"

АБ "Укргазбанк"

АТ "Дельта Банк"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

ПАТ "КБ "ГЛОБУС"

«За звітний місяць договори з фінансовими інструментами укладали 66 члена Біржі (51% середньомісячної кількості), в т.ч. 40 банків, - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – Зокрема, 50 членів Біржі укладали договори з державними облігаціями, 18 – з акціями, 19  – з облігаціями підприємств, 5 – з облігаціями місцевих позик, 16  – з інвестиційними сертифікатами.»
За жовтень 1 торговець цінними паперами (ТОВ «Конкорд-Кепітал») набув статус члена Біржі.
На кінець місяця на Біржі зареєстровано 127 членів, в т.ч. 55 банків. За показником кількості членів Біржа поступається УБ (139) та випереджає ПФТС (120), але за кількістю банків-членів випереджає ПФТС (54) та УБ (28).

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011), запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

4 листопада 2014 р.