Лідери ФБ «Перспектива» за обсягами укладених договорів у листопаді 2014 року


Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у листопаді
 

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "ОЩАДБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

АТ "ОЩАДБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

АТ "ДЕЛЬТА БАНК"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ У ФОРМІ ТОВ

АБ "УКРГАЗБАНК"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

АТ "УКРСИББАНК"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ПАТ "ДІАМАНТБАНК"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ПАТ "БАНК ПЕТРОКОММЕРЦ-УКРАЇНА"

АТ "ОТП БАНК"

ТОВ "І-НВЕСТ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

АТ "ДЕЛЬТА БАНК"

ТОВ "ТРЕЙД ФІНАНС"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ТОВ "АЛОР УКРАЇНА"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

 
«Протягом листопада договори з фінансовими інструментами укладали 57 членів біржі (43% середньомісячної кількості), - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – При цьому 42 члени біржі укладали договори з державними облігаціями, 19 – з акціями, 25  – з облігаціями підприємств, 4 – з облігаціями місцевих позик, 16  – з інвестиційними сертифікатами».
За листопад п’ять торговців цінними паперами набули статусу члена біржі.
На кінець місяця на ФБ «Перспектива» зареєстровано 131 член, в т.ч. 59 банків (найбільший показник залучення банків на фондових біржах України).

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011), запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

3 грудня 2014 р.