Привітання з Днем банківських працівників України...


Шановні колеги!

       Сердечно вітаємо Вас із черговим Днем банківських працівників України!

       Останні події в країні не кращим чином позначилися на функціонуванні національних фінансових ринків та банківської системи. Однак банківський сектор доводить, що в цілому, завдяки найбільш стійким фінансовим інституціям, здатний підтримувати економіку України, її державність та незалежність навіть у найбільш скрутних умовах.

       Бажаємо всім, хто наразі працює в банківській установі або має такий позитивний кар’єрний фактор особистого зростання, відсвяткувати це свято сьогодні, відзначати його  ще багато років поспіль та ніколи не позбавлятися оптимізму, бо банки були і залишаться одним з найбільш значущих факторів фінансового благополуччя нашої держави.

       Сподіваємось, що вже в найближчій перспективі ті кардинальні зміни, що відбулися у всіх сферах суспільного життя, у реформуванні національної економіки, в т.ч. наші спільні зусилля щодо розвитку українського фінансового ринку, закономірно призведуть до відновлення економічного зростання та динамічного розвитку банківської системи України.

       Прийміть наші щирі вітання, побажання щастя, здоров’я,  реалізації намічених планів, достатку, успіхів та процвітання на благо нашої держави.

       Колектив ПАТ «Фондова біржа «Перспектива»

20 травня 2015 р.