До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу Строкового ринку BIT eTrade Future до версії 1.1.2.0


Шановні Члени Біржі!

07.12.2015 Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу  Строкового ринку BIT eTrade Future (далі – торговий термінал) до версії 1.1.2.0.

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

Остання версія торгового терміналу містить ряд важливих оновлень і поліпшень. Суттєвим доопрацюванням стала реалізація автоматичного відновлення заявок Брокера після проведення та поновлення клірингової сесії. Відтепер перед проведенням внутрішньоденної клірингової сесії ЕТС Біржі не скасовуватиме виставлені заявки Брокера, а перевірить станом на початок наступної торговельної сесії наявність коштів, необхідних для забезпечення виставлених раніше заявок. ЕТС Біржі скасовуватиме подані заявки лише в разі нестачі коштів. Втім, перед останньою кліринговою сесією торговельного дня процедура залишається незмінною - всі виставлені в ЕТС Біржі заявки автоматично скасовуються системою.

Доопрацювання також стосуються функціоналу та інтерфейсу торгового терміналу відповідно до побажань, отриманих від Членів Біржі, зокрема:
- в терміналі Строкового ринку було змінено колірне кодування блокованих заявок під час проведення клірингу;
- стан торговельної сесії підсвічується повідомленням (миготливим написом), який привертає увагу користувача.

 Зазначені заходи спрямовані на забезпечення зручності роботи брокерів.

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.
 
З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі за телефонами 056 373-95-94, 056 373-95-99 в зручний для Вас час.

Контактна особа - Ірина Кайстра.

7 грудня 2015 р.