До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу до версії 5.0.0.53


Шановні Члени Біржі!

09.02.2016р. Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу BIT eTrade (далі – торговий термінал) до версії 5.0.0.53.

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

У новій версії торгового терміналу впроваджене доопрацювання з урахуванням побажань Членів Біржі та змін діючого законодавства України, зокрема, Постанови Правління Національного банку України №7 від 14.01.2016 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 04 грудня 2015 року № 863", з метою надання додаткових можливостей при здійсненні операцій за участі первинних дилерів (контроль проведення операцій та інформації про потенційного контрагента) та операцій РЕПО (додаткова ідентифікація щодо розпорядження предметом забезпечення РЕПО).

Чергове оновлення спрямоване на забезпечення додаткових сервісів та зручності роботи брокерів.

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі на електронну скриньку Біржі та за телефоном (056) 373-95-94, в зручний для Вас час.

Контактна особа - Кайстра Ірина.

8 лютого 2016 р.