НОВІ ПОСЛУГИ ДЛЯ ЕМІТЕНТІВ ВІД ПАТ ФБ ПЕРСПЕКТИВА


 

НОВІ ПОСЛУГИ ДЛЯ ЕМІТЕНТІВ ВІД ПАТ ФБ ПЕРСПЕКТИВА


Публічне акціонерне товариство «Фондова біржа «Перспектива» розпочинає новий проект, спрямований на надання послуг емітентам цінних паперів - публічним акціонерним товариствам, а також всім бажаючим скористатись можливістю у зручний і фінансово не обтяжливий спосіб донести до широкого кола інвесторів та громадськості інформацію про діяльність підприємства.

З 01 червня 2011 року розпочинає роботу сайт www.proemitent.info за допомогою якого користувачі – емітенти цінних паперів – матимуть можливість розмістити на власній web-сторінці інформацію, оприлюднення якої передбачено правилами статті 78 Закону України «Про акціонерні товариства».

У відповідності с встановленими правилами, процедура отримання права доступу до послуги не потребує оформлення та подання комплекту документів. Доступ надається користувачам лише на підставі коректно заповненої заяви, web-форма якої розміщена на сайті. Всі користувачі, які ознайомились та погодились з правилами роботи сервісу, отримують унікальне субдоменне ім`я у форматі http://найменування емітента.proemitent.info, пароль доступу та докладну покрокову інструкцію з графічними додатками, зрозумілу широкому колу користувачів.

Зручний інтерфейс та багатофункціональний конструктор web-сторінок дозволяє користувачам самостійно додавати, змінювати порядок розташування та видаляти пункти меню, вносити, редагувати та видаляти обов`язкову та додаткову інформацію про підприємство, за потреби публікувати статистичні, аналітичні чи наукові матеріали, розміщувати презентаційні відео-, фото-, аудіофайли та інші інформаційні матеріали, пов`язані зі значними та важливими подіями у діяльності підприємства.

Для користувачів розроблені лояльні тарифні плани, що дозволяють заощадити значні кошти, які зазвичай витрачаються при створенні та подальшій підтримці роботи власного сайту в мережі Інтернет.

У зв`язку з початком роботи сайтуwww.proemitent.info Біржа проводить акцію, у відповідності до умов якої, всі користувачі, що подали заяву про приєднання до Договору про надання послуг у сфері інформатизації у період з 01 червня 2011 р. по 31 серпня 2011 р., на період до 31.12.2011 р. набувають право користуватись послугами лише за 60 гривень у квартал*.


 

* після закінчення вказаного терміну оплата здійснюється у відповідності з тарифним планом, встановленим для кожної з категорій користувачів.

01.06.2011 18:11:00

1 червня 2011 р.