Щодо обслуговування клієнтів біржі в умовах реалізації заходів для протидії поширенню COVID-19


З огляду на активне впровадження карантинних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), в т.ч. перехід учасників фондового ринку на дистанційну форму праці, повідомляємо, що ПрАТ «Фондова біржа «Перспектива» продовжує надавати всі необхідні сервіси та послуги в режимі онлайн.

Торговельна система біржі, незалежно від форми доступу працівників та учасників біржових торгів, функціонує в звичному надійному режимі.

Прохаємо членів біржі, які забезпечують перехід своїх працівників на дистанційну форму праці, звертатися до біржі за консультаціями у разі необхідності додаткового встановлення  програмного забезпечення на віддалених робочих місцях уповноважених представників членів біржі.

Для мінімізації ризиків зараження пропонуємо максимально користуватися дистанційними формами комунікацій та засобами електронного документообігу.

Додатково до електронної поштової скриньки та телефонів біржі, вказаних у розділі «Контактна інформація», просимо застосовувати резервну контактну поштову скриньку perspektiva.fbua@gmail.com та телефон +38 063 445 57 84.

Уповноваженим представникам членів біржі додатково надсилаються контактні дані фахівців біржі для консультування та організаційно-технічного супроводження у дистанційному режимі.

Зазначений порядок дистанційних комунікацій триватиме до 03 квітня 2020 р.

Закликаємо уважно дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я та виконувати нормативні вимоги, спрямовані на протидію поширенню інфекційних захворювань, намагайтесь утримуватись багатолюдних місць, користуйтеся онлайн послугами та бережіть своє здоров’я!

17 березня 2020 р.