ФБ ПФТС організувала учасникам ринку щедрий на події березень


Так, 4 березня 2011 року на конференції «Оподаткування приватних інвесторів за підсумками 2010 року - алгоритм переходу на нові правила» понад 100 приватних інвесторів, керівників і бухгалтерів інвестиційних фондів та компаній з управління активами, журналістів дізналися про порядок оподаткування доходів фізичних осіб, отриманих у результаті операцій на фінансовому ринку відповідно до нового Податкового кодексу.

У середині місяця, як було і заплановано, на ФБ ПФТС розпочалися торги із використанням технології центрального контрагента під час укладання угод на ринку заявок. Функції центрального контрагента виконує ТОВ «Біржовий центральний контрагент" - торговець-зберігач, спеціально створений для впровадження інституту центрального контрагента на ФБ ПФТС.

У рамках освітніх програм ФБ ПФТС разом з інвестиційною компанією «БД «ОТКРИТІЄ» провели безкоштовний майстер-клас для приватних інвесторів на тему: «Технічний аналіз». Окрім того, біржа підтримала ініціативу «БД «ОТКРИТІЄ» щодо запровадження навчального курсу «Трейдер-початківець» та організувала у своєму офісі Біржовий день. Зареєстровані слухачі курсу отримали унікальну можливість безпосередньо на ФБ ПФТС дізнатися про розвиток біржового ринку України, торговельну систему PFTS NEXT та її переваги, види і типи біржової інформації. А також для них була проведена навчальна торговельна сесія на ігровому сервері торговельної системи PFTS NEXT.

За сприяння біржі школа FINANCIER у березні розпочала свої 18-денні он-лайн курси для початківців трейдерів.

ФБ ПФТС не обмежується проведенням семінарів, тренінгів та майстер класів лише у столиці і всебічно сприяє підвищенню фінансової грамотності серед населення та популяризації інструментів фондового ринку у регіонах. Черговий тренінг на тему: "Можливості фондового ринку для фізичних осіб. Ефективна торгівля акціями на біржі", організований ФБ ПФТС разом із онлайн брокером Sortis, відбувся у Харкові.

Ще одна яскрава подія - весняний TraderCamp-2011 - не залишилася поза увагою понад 100 учасників фондового ринку. Керівництво ФБ ПФТС взяли активну участь в обговоренні торгових стратегій, обміні думками та ідеями та відповідали на запитання учасників.

Наступний місяць обіцяє бути не менш жвавим на події. Вже 1-2 квітня 2011 року стратегічний партнер виставки «INVEST EXPO-2011» ФБ ПФТС запрошує приватних інвесторів дізнатися більше про інструменти ефективного управління.

Источник: FundMarket

31 березня 2011 р.