ПФТС ПРОДАЮТЬ РОСІЯНАМ


На загальних зборах Асоціації ПФТС 24 грудня 2009 року буде  розглянута пропозиція щодо залучення ММВБ в якості ії стратегічного інвестора.

Таке рішення було прийнято на засіданні ради Асоціації у середу 25 листопада, говориться на офіційному сайті товарної біржі.

Рада виносить на розгляд зборів питання щодо збільшення статутного фонду ПФТС, визначення стратегічного інвестора, порядку та умов продажу акцій членам асоціації, перегляду вступних та членських внесків та інші питання.

"Питання співробітництва із стратегічним інвестором є важливим для подальшого розвитку Біржі ПФТС. Це усвідомлюють усі учасники ринку", - зазначила президент Асоціації Ірина Заря.

В повідомленні вказується, що консультації щодо можливості такого співробітництва проводилися з декількома зарубіжними біржами, у тому числі з Віденською Фондовою Біржею, NASDAQ-OMX, ММВБ.

"На сьогоднішній день отримана та розглянута радою офіційна оферта від ММВБ. Наразі за рішенням ради на розгляд зборів буде винесено питання щодо залучення ММВБ в якості стратегічного інвестора", - наголосила Заря.

Джерело: Економічна правда

26 листопада 2009 р.