Біржа «Перспектива» за сприяння Львівської міськради проведе Lviv Financial Forum


Лідер біржового ринку України ФБ «Перспектива» за сприяння Львівської міської ради анонсує проведення конференції «Львівський фінансовий форум» (Lviv Financial Forum).

 

Захід пройде 18-19 вересня 2014 року у Львові і покликаний стати майданчиком для обговорення шляхів поліпшення інвестиційного клімату України загалом і відродження вітчизняного фондового ринку, зокрема.

 

Міський голова Львова заявляє про бажання відродити славу столиці Галичини як потужного фінансового центру.

Андрій Садовий: «У цей непростий для країни час Львів готовий зробити все можливе для покращення інвестиційної привабливості України. Проведення конференції за участі фахівців фондових ринків, міжнародних експертів та доповідачів сприятиме досягненню цієї мети».

 

 

Одним з ключових напрямків обговорення планується зробити тематику цінних паперів територіальних одиниць, зокрема, муніципалітетів. Учасники розглянуть світовий досвід і західні підходи, проаналізують існуючу успішну практику емісій та управління боргом.

 

Станіслав Шишков, директор ФБ «Перспектива», відзначив позитивний досвід фінансового менеджменту Львова. «Місто Львів, – і як емітент і як локальна юрисдикція, – один з найкращих в Україні. Саме тому ми і звернули увагу на столицю Галичини при пошуку місця проведення нашої щорічної конференції, – говорить пан Шишков. – Але у процесі перемовин ми зрозуміли, що є потреба у масштабнішому заході. Таким чином ми і вийшли на цю амбіційну назву Lviv Financial Forum».

 

Детальніша інформація про конкретне місце проведення, спікерів, програму конференції та умови участі будуть оголошуватися у процесі підготовки заходу.

 

Довідка про ФБ «Перспектива»:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти та впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

30 квітня 2014 р.