До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу Строкового ринку BIT eTrade Future до версії 1.1.1.7


Шановні Члени Біржі!

 

06.07.2015 Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу  Строкового ринку BIT eTrade Future (далі – торговий термінал) до версії 1.1.1.7.

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

Остання версія торгового терміналу містить ряд важливих оновлень і поліпшень.

Суттєвим доопрацюванням стала реалізація функції «Мої інструменти» у вікні "Строковий ринок", яка дозволяє учаснику торгів з біржового списку ф'ючерсних контрактів, допущених до торгів, сформувати власний список торгових інструментів, щодо яких доцільно спостерігати цінову динаміку та здійснюються або планується здійснювати торговельні операції. Для використання даної функції користувачеві необхідно в панелі "Мої інструменти" додати ф'ючерсні контракти, які цікавлять учасника торгів. Далі у випадаючому списку необхідно змінити відображення контрактів з "Всі" на "Мої інструменти". Після цього у вкладці "Ф'ючерси" вікна "Строковий ринок" будуть відображатися поточні котирування тільки за обраними користувачем фінансовими інструментами.

Доробки також торкнулися функціоналу та інтерфейсу торгового терміналу відповідно до побажань, отриманих від Членів Біржі, зокрема:

- в терміналі Строкового ринку було змінено колірне кодування Фінансового результату у відповідних вкладках, аби нуль та негативні значення відображалися червоним кольором, а позитивні значення - зеленим;

- зображення графіків японських свічок було приведено в більш поширений у світовій практиці вид: зростаючі свічки відображаються зеленим кольором, а падаючі – червоним.

Зазначені заходи спрямовані на забезпечення зручності роботи брокерів.

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.

 

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі за телефонами 056 373-95-94, 056 373-95-99 в зручний для Вас час.

Контактна особа - Ірина Кайстра.

6 липня 2015 р.