Лідери ФБ «Перспектива» за обсягами укладених договорів за січень 2016 року


Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі - лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у січні 2016 році.
 

ОВДП

Депозитні сертифікати

Облігації підприємств

АТ "ОТП Банк"

АБ "УКРГАЗБАНК"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

АТ "УКРЕКСІМБАНК"

ТОВ "ПРОФІ-Т ЦІННІ ПАПЕРИ"

ПАТ "ПУМБ"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ФК "ОЛІМП"

ПАТ "ДІАМАНТБАНК"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ РАДНИК"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ТОВ "РВД МАРКЕТС"

 
«Протягом січня договори з фінансовими інструментами укладали 36 членів біржі, - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – При цьому 27 членів біржі укладали договори з державними облігаціями. На кінець січня на біржі зареєстровано 100 членів, з них до торгів допущено 85».

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових та інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013), отримала погодження НБУ (2014), зареєструвала специфікації і запустила в обіг (2015) валютні деривативи. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

3 лютого 2016 р.